دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.
محققان در مطالعه‌ای بزرگ دریافتند که ریسک مرگ و میر و وخامت کرونا در افرادی که سیگار یا ویپ می‌کشند، بیشتر از افراد عادی است.
جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
محققان در مطالعه‌ای تازه دریافته‌اند که کشیدن سیگار یا ویپ ریسک درگیری شدید با ویروس کرونا یا مرگ بر اثر این بیماری را افزایش می‌دهد. احتمال مرگ در این دسته از افراد 45 درصد بیشتر از افراد عادی بوده و در صورت استعمال سایر محصولات مبتنی بر تنباکو، ریسک نیاز به استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی 39 درصد بیشتر می‌شود.
اگرچه بر همه آشکار است که کشیدن سیگار یا ویپ به ریه‌ها و سیستم ایمنی صدمه می‌زند، اما شواهد کمی مبنی بر ارتباط مستقیم استعمال دخانیات و افزایش وخامت بیماری کرونا وجود داشت. دکتر «آرونی باتانگار»، استاد پزشکی، بیوشیمی و زیست مولکولی دانشگاه لویی‌ویل به ABC News می‌گوید: «ما نگران بودیم که مصرف تنباکو بر وخامت بیماری کرونا و ماحصل آن تاثیر بگذارد. برخی می‌گویند استعمال دخانیات بد است، برخی می‌گویند این عمل چندان بد نیست. بنابراین به نظرمان رسید که به یک مطالعه بزرگ و جامع برای حل این مسئله نیاز داریم.»
آن‌ها برای انجام این تحقیق که نتایجش در مجله PLOS One منتشر شده، به سراغ اطلاعات پایگاه داده بیماری‌های قلبی عروقی کرونا در انجمن قلب آمریکا رفتند که داده‌های مربوط به بیش از 4000 بزرگسال بالای 18 سال را که در حد فاصل ژانویه 2020 تا مارس 2021 بستری شده‌اند، در بر می‌گیرد.
محققان دریافتند که کشیدن سیگار یا ویپ صرف‌نظر از سن، جنس، نژاد یا فرهنگ و سوابق پزشکی منجر به افزایش مرگ و میر و بستری بیماران می‌شود. باتانگار می‌گوید تخمین این ریسک کمی غافل‌گیرکننده و فراتر از انتظارات بود. برخی از زیرگروه‌ها بیشتر از بقیه در معرض خطر مرگ ناشی از کرونا قرار دارند.
افراد بین 18 تا 59 سال که سیگار یا ویپ می‌کشند، بیشتر از افراد 60 سال به بالا در معرض این ریسک هستند. محققان می‌گویند احتمالا چون نرخ مرگ و میر در این زیرگروه پایین‌تر است، هر چیزی که احتمال تلفات را بالاتر ببرد، برجسته‌تر دیده می‌شود.
پژوهشگران می‌گویند مطالعه آن‌ها محدودیت‌هایی داشته، مثلا به سابقه کامل استعمال دخانیات افراد دسترسی نداشته و مشخص نیست که هر نفر روزانه چند نخ سیگار مصرف می‌کرده و چند سال سابقه داشته است. محققان حالا می‌خواهند ببینند که استعمال دخانیات چه تاثیری بر عملکرد واکسن‌ها می‌گذارد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیل‌های مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی می‌شود

source

توسط digitalwebmaster