دیجیاتو
از اینکه مارا در توسعه بهتر و هدفمندتر دیجیاتو همراهی میکنید
از شما سپاسگزاریم.
اگر به دنبال خرید گوشی شیائومی در هر بازه قیمتی باشید، این راهنمای خرید ماهانه دیجیاتو به کمک شما میآید.
شیائومی در چند سالی که به حوزه گوشیهای موبایل وارد شده، توانسته به لطف قیمت رقابتی، بخش عمدهای از بازار را در اختیار بگیرد. این کمپانی تقریبا در هر رده قیمت و برای هر سلیقهای، چندین موبایل در سبد محصولات خود دارد. در این مطلب قصد داریم لیستی از بهترین گوشی شیائومی را به طور ماهانه معرفی کنیم.
در لیست بهترین گوشی شیائومی، مدلهایی که در یک سال و نیم اخیر روانه بازار شدهاند را انتخاب کردهایم. قیمتهای این گوشیها مربوط به زمان نگارش مطلب هستند و ممکن است در طول یک ماه پیش رو، نوسان داشته باشند. در ادامه در ردههای قیمتی مختلف، لیست بهترین گوشی شیائومی را به ترتیب قیمت معرفی میکنیم.
فهرست مطالب
شیائومی مدلهای ارزان متنوعی در بازار دارد که قیمت آنها معمولا از حدود ۲.۵ میلیون تومان شروع میشود اما بیشتر مدلهای زیر ۳.۵ میلیون تومان بیش از یک سال و نیم از ورودشان به بازار میگذرد و به همین دلیل خرید آنها را پیشنهاد نمیکنیم.
اگر به دنبال خرید ارزانترین گوشی از کمپانی شیائومی در ایران هستید، پوکو C31 گزینه اصلی شما خواهد بود. این گوشی برای کاربرانی که بودجه محدودی در اختیار دارند و قصد دارند تنها کارهای روزمره و معمول خود آن را انجام دهند، کاملا مناسب است. پوکو C31 در دو مدل ٣/٣٢ و ۴/۶۴ گیگابایتی روانه بازار شده که اولی با قیمتی در مرز ٣ میلیون تومان پیدا میشود و دومی هم حدود ۴۰۰ هزار تومان هزینه بیشتری برایتان میتراشد.
قلب تپنده این گوشی ارزان قیمت پوکو، مدیاتک هلیو G35 است که از قدرت نسبتا مناسبی برای کارهای سبک و اجرای بازیهای نهچندان سنگین بهرهمند است. نمایشگر این دستگاه اندازه ۶.۵٣ اینچی دارد. مجموعه دوربینهای پوکو C31 از دوربین عریض ١٣ مگاپیکسلی به همراه دو دوربین ماکرو و عمقسنج ٢ مگاپیکسلی تشکیل میشود که البته کیفیت خیلی خوبی ندارند.
ارزانترین گوشی شیائومی در ایران از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی انرژی میگیرد که شارژدهی بالایی را برای دستگاه به ارمغان میآورد. پوکو C31 دو ضعف اساسی هم دارد. شیائومی در کنار استفاده از درگاه منسوخ شده MicroUSB 2.0 در این گوشی اقتصادی، آن را به اندروید ۱۰ پیشفرض مجهز کرده است. بنابراین وضعیت پشتیبانی نرمافزاری پوکو C31 اصلا خوب نخواهد بود.
ردمی 10C جدیدترین و بهترین گوشی اقتصادی شیائومی به شمار میآید. قیمت این دستگاه طی هفتههای اخیر روند نزولی را طی کرده و انتظار داریم به کمتر از این هم برسد. قلب تپنده ردمی 10C تراشه ۶ نانومتری اسنپدراگون 680 است که در ردمی نوت 11 نیز استفاده شده است. شما میتوانید این دستگاه را در دو مدل ۶۴ و ١٢٨ گیگابایتی تهیه کنید.
دوربین اصلی ردمی 10C از یک دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی بهرهمند است اما در کنار آن تنها یک دوربین عمقسنج ٢ مگاپیکسلی بهکار رفته و هیچ خبری از دوربین فوقعریض نیست. دیگر ویژگیهای این گوشی مانند باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی و نمایشگر IPS LCD با رزولوشن +HD در این رده قیمتی عادی هستند.
در ادامه لیست بهترین گوشی شیائومی در بین میانردهها را معرفی خواهیم کرد که امکانات جذابی را در اختیار مشتریان میگذارند و معمولا مشتریان زیادی را به خود اختصاص میدهند.
یکی از گزینههای قابلتوجه در بین میانردههای شیائومی، ردمی ۱۰ پرایم است. ردمی ۱۰ پرایم نمایشگری با پشیتیبانی از نرخ رفرش ۹۰ هرتز دارد. دوربین اصلی این گوشی به سنسور ۵۰ مگاپیکسلی مجهز شده اما شیائومی به سایر دوربینها اهمیت چندانی نداده است. این میانرده با وجود فقدان گواهینامه IP، در مقابل پاشش آب و نفوذ گرد و غبار مقاوم است. از دیگر نکات مثبت آن باید به اسپیکر استریو، باتری پر ظرفیت ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و شارژ سریع ۱۸ واتی اشاره کرد. بنابراین اگر به دنبال یک دستگاه با شارژدهی بالا هستید، ردمی 10 پرایم یک انتخاب مناسب خواهد بود. وزن گوشی هم نسبت به باتری پر ظرفیت بهکار گرفته شده در آن، مناسب است اما دستگاه سبکی هم محسوب نمیشود.
ردمی نوت 11 دستگاهی است که با وجود قیمت کم، میتواند جوابگوی بسیاری از نیازهای کاربران باشد. یکی از ویژگیهای جذاب این گوشی، بهرهمندی از نمایشگر امولد ۹۰ هرتزی محسوب میشود که در این بازه قیمتی رقیب جدی ندارد. مغز متفکر ردمی نوت 11 تراشه اسنپدراگون 680 است که عملکرد خوبی در انجام کارهای روزمره دارد و برای انجام بازیهای نیمهسنگین نیز میتوان روی آن حساب باز کرد.
برای عکاسی با این گوشی، میتوانید از دوربین اصلی ۴ گانه آن استفاده کنید که مجهز به یک دوربین ۵۰ مگاپیکسلی عریض است. با وجود اینکه باتری ردمی نوت 11 ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد، وزن آن ١٧٩ گرم بوده و حین کار کردن با این گوشی دستتان خسته نمیشود. پشتیبانی از فناوری شارژ ٣٣ واتی در ردمی نوت 11، به جذابیتهای آن میافزاید. از دیگر ویژگیهای مهم این گوشی میتوان به اسپیکر استریو، عرضه در سه رنگ مختلف و رابط کاربری MIUI 13 اشاره کرد.
پوکو M4 Pro 4G یک سری تفاوت مهم با برادرش یعنی پوکو M4 Pro 5G دارد. اول اینکه این دستگاه فاقد قابلیت اتصال به شبکه 5G است و چیپست مدیاتک هلیو G96 قدرت کمتری نسبت به مدیاتک دیمنسیتی 810 دارد. در عوض شاهد بهکارگیری نمایشگر AMOLED با کیفیت در این گوشی هستیم.
دوربین اصلی سهگانه پوکو M4 Pro 4G شامل یک دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی با کیفیت است؛ البته نمیتوان روی دو دوربین دیگر این گوشی حساب چندانی باز کرد. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و پشتیبانی از فناوری شارژ ٣٣ واتی از دیگر نقاط قوت این گوشی هستند. وزن ۱۷۹ گرمی این دستگاه نیز سبب میشود تا کار کردن با آن در طولانیمدت خسته کننده نباشد. مدل ۶/١٢٨ گیگابایتی پوکو M4 پرو 4G نسبت به مدل ٨/٢۵۶ گیگابایتی بیشتر توصیه میشود، زیرا قیمت مدل گرانتر به بیش از ۶ میلیون تومان میرسد.
شیائومی Mi 11 Lite 5G را میتوان یک میانرده فوقالعاده دانست. این دستگاه طراحی خاص و جذابی دارد؛ بهطوری که ابعاد آن نسبتا کوچک است و وزن آن تنها به ١۵٨ گرم میرسد. ضخامت این گوشی نیز معادل ۶.٨ میلیمتر است. با این حال همچنان استاندارد IP53 به این میانرده اعطا شده که تنها به منزله مقاومت در برابر پاشش قطرات آب خواهد بود. مغز متفکر شیائومی Mi 11 Lite 5G اسنپدراگون 780G بوده که قدرت بالایی دارد.
با وجود باتری نسبتا کمظرفیت، شارژدهی این گوشی به دلیل بهرهمندی از سختافزار بهینه بالاست. برای شارژ کردن آن نیز میتوان از شارژر ٣٣ واتی داخل جعبه استفاده کرد. قیمت مدل ۶/١٢٨ گیگابایتی شیائومی Mi 11 Lite 5G اخیرا کاهش قابلتوجهی داشته و میتواند انتخابی خوب در این بازه قیمتی باشد.
در این قسمت به سراغ معرفی بهترین گوشی های شیائومی در بین پرچمداران میرویم.
این گوشی شیائومی، یکی از اولین موبایلهای دنیا با چیپست مدیاتک دیمنسیتی ۱۲۰۰ محسوب میشود. این چیپست عملکرد قدرتمندی دارد و نزدیک به پرچمداران و بین اسنپدراگون ۸۶۰ و ۸۷۰ قرار میگیرد. البته در عمل با پرچمدارانی از جمله اسنپدراگون ۸۸۸ فاصله محسوسی دارد.
نمایشگر شیائومی 11T از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز بهره میبرد و به لطف گواهینامه IP53 در برابر نفوذ گرد و غبار و پاشش آب مقاومت میکند. یکی از مهمترین مزایای این گوشی، دوربین عریض ۱۰۸ مگاپیکسلی آن است؛ با این حال شیائومی به دوربین فوق عریض اهمیتی نداده و شاهد یک سنسور ۸ مگاپیکسلی هستیم. از دیگر مشخصات باید به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی، اسپیکر استریو و قابلیت شارژ سریع ۶۷ واتی اشاره کرد. قیمت مدل ٨/١٢٨ گیگابایتی شیائومی 11T هماکنون حدود ٩ میلیون تومان است و این برچسب قیمتی، آن را به گزینهای استثنایی تبدیل میکند. مدل ۸/٢۵۶ گیگابایتی این گوشی با قیمتی در حدود ١۰.۵ میلیون تومان به فروش میرسد و ارزش خریدش کمتر است.
شیائومی 11T Pro در این راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی، جایگاه یک پرچمدار خوش قیمت با دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی را دارد. البته شیائومی در این موبایل تنها دوربین عریض را در اولویت قرار داده است، چرا که دوربین فوق عریض رزولوشن بسیار پایین ۸ مگاپیکسلی دارد و خبری از زوم اپتیکال نیست. شیائومی 11T Pro به لطف گواهینامه IP53 در برابر گرد و غبار و پاشش آب مقاومت میکند و نمایشگری با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی دارد. این گوشی همچنین از فناوری شارژ بسیار سریع ۱۲۰ واتی پشتیبانی میکند.
شیائومی 11T Pro با شیائومی 11T شباهتهای فراوانی دارد؛ اما مدل پرو از چیپ قویتر، حافظه رم بیشتر (در بالاترین مدل) و فناوری شارژ سریعتر بهره میبرد. اگر این تفاوتها برایتان مهم نیستند و به دنبال گوشی پیشرفتهتری هستید، شیائومی 12X مناسب شماست.
شیائومی 12X یکی از گوشیهای جدید این کمپانی محسوب میشود که اخیرا وارد بازار کشورمان شده است. 12 ایکس از نمایشگر ۱۲۰ هرتزی AMOLED بهره میبرد که برای اولین بار در دنیای موبایل، قابلیت نمایش بیش از ۶٨ میلیارد رنگ را داراست. ابعاد این دستگاه نیز با وجود نمایشگر ۶.٢٨ اینچی چندان بزرگ نیست و میتوان آن را یک گوشی کامپکت به شمار آورد. شیائومی 12X مجهز به دوربین اصلی سهگانه با دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال است. البته نمیتوان انتظار زیادی از باقی دوربینها داشت.
تراشه استفاده شده در این گوشی اسنپدراگون 870 بوده که قدرت کمتری نسبت به اسنپدراگون 888 در شیائومی 11T پرو دارد، اما در عوض بهینهتر است. شارژدهی باتری نسبتا بالای این دستگاه در کنار پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۶٧ واتی از دیگر نقاط قوت آن هستند. در مقابل اما خبری از استاندارد مقاومت در برابر آب و گرد و غبار برای این گوشی نیست. نکته منفی دیگری که در این گوشی به چشم میخورد، ارائه با اندروید 11 پیشفرض است.
اگر گیمر هستید و به دنبال یک گوشی گیمینگ از شیائومی هستید، بیشک پوکو F4 GT (بررسی دیجیاتو) بهترین انتخاب ممکن در بازار ایران است. این گوشی گیمینگ دارای تراشه بسیار قدرتمند اسنپدراگون 8 نسل 1 است که در تمام بازیها عملکرد عالی از خود به نمایش میگذارد. تجهیزات گیمینگ مانند دکمههای مخصوص و طراحی ویژه این گوشی آن را نسبت به رقبا متمایز میکنند. پشتیبانی از فناوری شارژ فوقسریع ۱۲۰ واتی را نیز به این فهرست اضافه کنید. پوکو F4 GT با اندروید 12 و رابط کاربری MIUI 13 ارائه شده است.
پوکو برای کاهش هزینههای این دستگاه، مجبور شده تا دوربین اصلی نه چندان با کیفیتی را در گوشی گیمینگ خود به کار بگیرد. با وجود بهکارگیری باتری ۴۷۰۰ میلیآمپر ساعتی، شارژدهی این گوشی به دلیل بهرهمندی از تراشه پر مصرف اسنپدراگون 8 نسل 1 زیاد نیست. اسپیکر استریوی چهارگانه این دستگاه به جذابیتهای آن برای یک تجربه گیمینگ عالی میافزاید.
شیائومی 12 در اکثر ویژگیها شبیه به برادر کوچکترش یعنی شیائومی 12X است اما چند تفاوت اساسی میان این دو دستگاه دیده میشود. شیائومی 12 از تراشه پر قدرت اسنپدراگون 8 نسل 1 قدرت میگیرد که در شیائومی 12 پرو نیز شاهد بهکارگیری آن هستیم. این گوشی از فناوری شارژ بیسیم ۵۰ واتی نیز بهره میبرد. بر خلاف شیائومی 12X، به صورت پیشفرض این دستگاه با اندروید 12 روانه بازار شده و شیائومی وعده ارائه اندروید 15 برای این گوشی را داده است.
دوربین اصلی سهگانه شامل دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی و دو دوربین دیگر، فناوری شارژ ۶٧ واتی و نمایشگر ١٢ بیتی نیز در این گوشی مشابه شیائومی 12X موجود هستند. با توجه به استفاده از تراشه پر مصرفتر و باتری یکسان، شارژدهی این گوشی از شیائومی 12X کمتر خواهد بود.
شیائومی 12 پرو را در دیجیاتو بررسی کردهایم و به راحتی میتوانیم بگوییم که برترین پرچمدار شیائومی و بهترین گوشی فعلی این کمپانی در ایران است. قیمت این گوشی طی روزهای اخیر به طرز چشمگیری کاهش یافته و ارزش خرید آن در حال حاضر بالاست. این گوشی نیز تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1 را در اختیار دارد که به لطف نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، میتوان بازیهای روز موبایل را با بالاترین کیفیت تجربه کرد. همچنین نمایشگر این گوشی از ویژگی نرخ رفرش متغیر برای کاهش مصرف باتری برخوردار است.
دوربین اصلی ٣ گانه شیائومی 12 پرو از سه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی استفاده میکند و در کل کیفیت این سیستم دوربین بسیار خوب است؛ البته انتظار استفاده از دوربین تلهفوتوی بهتری برای بخش زوم اپتیکال دوربین داشتیم. این دستگاه نیز تا اندروید 15 آپدیت میشود. طراحی بهروز و زیبا در کنار سرعت شارژ بسیار بالای ۱۲۰ واتی از دیگر نقاط قوت این گوشی هستند. در ادامه میتوانید بررسی ویدیویی این گوشی را از یوتوب دیجیاتو تماشا کنید:
بیشتر بخوانید:
شیائومی 12 پرو مدل ۱۲/٢۵۶ گیگابایت بهترین گوشی شیائومی و پیشرفتهترین مدل موجود در بازار است که ویژگیهای حرفهای را در اختیار شما میگذارد.
شیائومی گوشیهای با قیمت کمتر از ۳ میلیون تومان هم دارد اما بسیاری از آنها قدیمی هستند. ارزان ترین گوشی شیائومی که ارزش خرید مناسبی دارد، گوشی پوکو C31 با ٣٢ گیگابایت حافظه داخلی و ٣ گیگابایت رم است که میتوان با بودجه حدود ٣ میلیون تومان آن را تهیه کرد.
شیائومی Mi 11 Lite 5G بهترین گوشی شیائومی در بین میانردهها از نظر کارایی نسبت به قیمت و ویژگیهایش است.
شیائومی 11T مدل ۸/۱۲۸ که اکنون قیمتی در حدود ٩ میلیون تومان دارد، یکی از با ارزش ترین گوشی های این کمپانی محسوب میشود که از تراشه قدرتمند و فناوری شارژ فوقسریع بهره میبرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به جای note 10 pro max میشه xiaomi 11 lite 5g ne قرار بگیره.
قیمتها پایین اومده نه اونقدری که شما میگید چشمگیر 😅
رو نوک قله ✌️
شبکههای اجتماعی دیجیاتو سریعترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر میخواهید بهروز باشید، شبکههای اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیلهای مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی میشود
