محققان یک بیمار در نیوزلند را تحت ویرایش ژن قرار دادند. این فرد به صورت داوطلب برای کاهش کلسترول تحت درمان قرار گرفت. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، برای اولین بار در نیوزلند یک داوطلب دارای بیماری کلسترول تحت درمان با روش ویرایش ژن قرار گرفت. به گفته محققان این گام می […]
محققان یک بیمار در نیوزلند را تحت ویرایش ژن قرار دادند. این فرد به صورت داوطلب برای کاهش کلسترول تحت درمان قرار گرفت.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، برای اولین بار در نیوزلند یک داوطلب دارای بیماری کلسترول تحت درمان با روش ویرایش ژن قرار گرفت. به گفته محققان این گام می تواند پیشرفتی از دوران جدید پیشگیری از این بیماری محسوب شود. به طوری که در آینده از این فناوری به طور گسترده برای پیشگیری از حملات قلبی استفاده خواهد شد. در این روش یک شرکت بیوتکنولوژی آمریکایی به نام ورو تراپیوتیکس حضور داشت که طی آن یک نسخه از ابزار ویرایش کننده ژن کریسپر با هدف اصلاح یک حرف DNA سلول های کبد بیمار تزریق شد.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
طبق گفته شرکت ورو تراپیوتیکس این ویرایش DNA به صورت بسیار کوچک می تواند برای کاهش دائمی سطح کلسترول بد خون کافی باشد. این بیمار که دارای بیماری کلسترول بالا ارثی بوده است به بیماری قلبی نیز دچار شده بود. سکار کاتیرسان پژوهشگر ژنتیک و موسس اصلی این شرکت میگوید: در صورت موفق بودن این روش در آینده می توان از آن برای درمان بیماری قلبی عروقی و حمله قلبی استفاده کرد.
 کریسپر یا همان فناوری ایجاد تغییرات هدفمند در دی ان ای سلول ها حدود ده سال پیش کشف شده است و تاکنون تنها روی بیماران نادر مانند کم خونی سلولی داسی مورد آزمایش قرار گرفته است. در صورت کارآمد بودن آزمایش ورو میتوان به طور گسترده تر از این روش برای پیشگیری از بیماری‌های شایع استفاده کرد. در حال حاضر کنترل LDL بسیار بالا برای بسیاری از مردم امکان پذیر نیست و بسیاری افراد دارای بیماری های قلبی عروقی آترواسکلروتیک از دنیا میروند.
برای دیدن دیگر خبرها به صفحه اخبار پزشکی و سلامت مراجعه کنید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source

توسط digitalwebmaster