پژوهشگران قصد دارند با استفاده از نوعی فناوری بی سیم بینایی را به افراد نابینا بازگردانند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، گروهی از پژوهشگران آمریکایی به سرپرستی دانشگاه رایس از نوعی فناوری بیسیم جدید برای افراد نابینا استفاده کنند. این گروه از پژوهشگران به همراه محققینی از دانشگاه دوک، دانشگاه براون و […]
پژوهشگران قصد دارند با استفاده از نوعی فناوری بی سیم بینایی را به افراد نابینا بازگردانند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، گروهی از پژوهشگران آمریکایی به سرپرستی دانشگاه رایس از نوعی فناوری بیسیم جدید برای افراد نابینا استفاده کنند. این گروه از پژوهشگران به همراه محققینی از دانشگاه دوک، دانشگاه براون و کالج پزشکی بیلور برای فعال کردن نورون های هدفمند از سیگنال های مغناطیسی استفاده کردند. این سیگنال ها قادر است موقعیت بدن مگس های میوه را به صورت کنترل شده در یک محفظه نگاه دارد.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
جیکوب رابینسون دانشکده مهندسی برق و رایانه و یکی از اعضای این گروه پژوهشی می گوید: تنها با استفاده از فنآوری های فوق العاده دقیق و کمتر تهاجمی می توان اختلالات عصبی را درمان کرد. به گفته رابینسون کنترل مدار های عصبی منتخب از راه دور به وسیله میدان های مغناطیسی در فناوری های عصبی یک هدف بزرگ محسوب می شود. به همین دلیل در این پژوهش سعی شده است تا با حرکت به سوی این هدف کنترل مغناطیسی از راه دور نیز با سرعت بیشتری انجام گیرد. به طوری که بتوان آن را به سرعت طبیعی مغز نزدیک کرد. با کمک فناوری جدید میتوان مدارهای عصبی را نسبت به فناوری های پیشین نورون های ژنتیکی تا ۵۰ برابر سریعتر تحریک کرد.
در این پژوهش با استفاده از مهندسی ژنتیک یک کانال یونی حساس به گرما در نورون ها ایجاد شد که به به مگس ها در باز کردن بال کمک می کند. با تزریق نانو ذرات مغناطیسی امکان گرم کردن آنها با اعمال یک میدان مغناطیسی به وجود می آید. محققان در این پژوهش متوجه شدند حدود نیم ثانیه پس از تغییر میدان مغناطیسی، مگس ها با تغییرات ژنتیکی روبرو شده و بال های خود را باز میکنند. به گفته رابینسون توسعه فناوری ارتباط مستقیم مغز و ماشین تنها با کمک فعال سازی ژنتیکی سلول های مورد نظر در زمان های دقیق امکان پذیر خواهد بود.
برای دیدن دیگر خبرها به صفحه اخبار پزشکی و سلامت مراجعه کنید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
