محققان با کمک یک روش جدید از سه نوع مختلف باکتری برای تامین انرژی در باتری های زیستی استفاده کردند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان دانشگاه بینگهمتون برای تامین انرژی باتری های زیستی آزمایش هایی را روی سه نوع مختلف از باکتری انجام دادند. باتری های زیستی روشی جدید برای تامین […]
محققان با کمک یک روش جدید از سه نوع مختلف باکتری برای تامین انرژی در باتری های زیستی استفاده کردند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان دانشگاه بینگهمتون برای تامین انرژی باتری های زیستی آزمایش هایی را روی سه نوع مختلف از باکتری انجام دادند. باتری های زیستی روشی جدید برای تامین انرژی دستگاه ها ارائه می کند و فرایند آن نیز تجزیه انرژی در سلول های زیستی خواهد بود. به عنوان مثال مهمترین منبع انرژی در موجودات زنده گلوکز است. سلول ها به کمک آنزیم های درون خود می توانند گلوکز را تجزیه کنند. الکترون های آزاد شده از آن برای تامین انرژی دستگاه ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
سئوهون چوی از استادان دانشگاه بینگهمتون آمریکا تحقیقات زیادی روی باتری های زیستی انجام داده است. وی دریافت که تعامل باکتری ها امکان ایجاد انرژی کافی برای نیرو رسانی به دستگاه ها را خواهد داشت. اگرچه تحقیقات موفقیتآمیز بودند اما چوی و تیم وی تلاش کردند تا طول عمر باتری ها را افزایش دهند. در سیستم اولیه آن ها از دو باکتری برای تامین انرژی باتری استفاده شده بود. اما در تحقیقات جدید آنها از یک سیستم دارای سه باکتری استفاده کردند.
این سه باکتری شامل باکتری های فتوسنتز کننده، باکتری های تولید کننده مواد شیمیایی و باکتری های تولید کننده الکتریسیته بودند. این دانشمند در تشریح عملکرد باتری ساخته شده می گویند: باکتری فتوسنتز کننده وظیفه تولید غذای طبیعی برای سایر سلول های باکتریایی را انجام میدهد. باکتری های تولید کننده الکتریسیته در بخش میانی این تعامل قرار دارند و باکتری های تولید کننده مواد شیمیایی نیز برخی مواد مناسب را برای بهبود انتقال الکترون تولید خواهند کر.د در نوع جدید باتری مونتاژ شده یک ساختار سه در سه سانتی متر ایجاد شد و می تواند بسته به نوع دستگاه از این باتری ها استفاده شود.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
