اپل روی یک اپلیکیشن جدید برای نظارت بر بیماری پارکینسون کار می کند که توسط استارتاپ Rune Labs ساخته شده است. به نظر می رسد سازمان غذا و داروی آمریکا نیز این اپلیکیشن را تایید کرده است. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، اپلیکیشن کنونی اپل واچ می تواند برخی علائم پارکینسون مانند […]
اپل روی یک اپلیکیشن جدید برای نظارت بر بیماری پارکینسون کار می کند که توسط استارتاپ Rune Labs ساخته شده است. به نظر می رسد سازمان غذا و داروی آمریکا نیز این اپلیکیشن را تایید کرده است.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، اپلیکیشن کنونی اپل واچ می تواند برخی علائم پارکینسون مانند اختلالات حرکتی و یا سقوط، رعشه و غیره را تشخیص دهد. اکنون استارتاپ Rune Labs برای هر بیماری داده ها و علائم مجزایی را جمع آوری کرده است. به طوری که با اشتراک آن نزد پزشکان امکان دریافت بهترین نوع درمان فراهم شده است.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
برایان پپین مدیرعامل Rune Labs میگوید: اطلاعات به دست آمده از اپل واچ از طریق یک اپ نظارتی جمعآوری خواهد شد و سپس با کمک نرم افزار StrivePD قادر است است این اطلاعات را برای پزشکان ارسال کند تا بدین ترتیب پیش زمینه ای از الگوهای حرکتی ایجاد شود. توسعه دهندگان این اپ از سال ۲۰۱۵ تاکنون روی آن کار کردند. در آن زمان اپل قابلیت ResearchKit را معرفی کرده بود و سه سال بعد نیز API اختلال حرکتی را نیز به روز رسانی کرد. API قادر به شناسایی برخی علائم رایج پارکینسون بود.
با دریافت تایید سازمان برای این اپلیکیشن علاوه بر افزایش اعتبار پزشکی آن کلیه بیماران پارکینسون می توانند به جای معاینات طولانی به داده های جمع آوری شده توسط این اپلیکیشن اعتماد کرده و در آینده پیشرفت چشمگیری در درمان پارکینسون ایجاد شود.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
