یکی از کاربران اپل واچ با توسعه نوعی اپلیکیشن پیچیده توانسته است اندازه گیری سطح گلوکز خون را با استفاده از یک سنسور خارجی به اپل واچ اضافه کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پیش از این اپل بارها تلاش داشته است تا قابلیت اندازه گیری گلوکز خون را به این ساعت […]
یکی از کاربران اپل واچ با توسعه نوعی اپلیکیشن پیچیده توانسته است اندازه گیری سطح گلوکز خون را با استفاده از یک سنسور خارجی به اپل واچ اضافه کند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پیش از این اپل بارها تلاش داشته است تا قابلیت اندازه گیری گلوکز خون را به این ساعت هوشمند اضافه کند. اکنون یکی از کاربران رویکرد جدیدی را برای این منظور به کار برد. در این روش توسط یک سنسور خارجی داده ها جمع آوری و سپس پس با قابلیت نمایش در اپل واچ تفسیر میشود.
سیستم اصلی این پروژه به نام Abbot FreeStyle Libre شامل یک سنسور به اندازه یک سکه است که می تواند به بازوی کاربر متصل شود. سپس اندازه گیری سطح گلوکز موجود در لایه چربی به طور مداوم انجام می گیرد. انجام این فرآیند نیز با همراهی یک دستگاه دارای NFC جیبی خواهد بود تا بتواند دادهها را به کاربر ارائه کند. در حال حاضر اندازه گیری گلوکز روشی گران قیمت محسوب می شود. نهادهای نظارتی نیز تلاش دارند تا محدودیت هایی را برای دستگاه های ساخته شده توسط توسعه دهندگان ایجاد کنند.
البته این کاربر برای توسعه فناوری خود از یک سنسور Libre استفاده کرده است که تنها ۷۰ دلار قیمت دارد. اما عمر آن نیز تنها برای دو هفته خواهد بود. داده های این سنسور از طریق یک اپلیکیشن دیگر برای watchOS ارسال میشود. سپس در صورت وجود تغییر به کاربر اطلاع رسانی خواهد شد البته شخص توسعه دهنده میگوید با برخی تنظیمات بیشتر می توان به روش کامل تری این اطلاعات را ارائه کرد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
