وب‌سایت WABetaInfo گزارش داده است که واتساپ در حال کار روی قابلیتی است که امکان ترک گروه‌ها را به شما را خواهد داد بدون آنکه با ارسال نوتیفیکیشن همه اعضای گروه متوجه شوند که شما گروه را ترک کرده‌اید.
البته در این قابلیت ادمین‌های گروه همچنان نوتیفیکیشنی مبنی بر خارج شدن شما از گروه دریافت خواهند کرد، اما سایر اعضای گروه متوجه نخواهند شد مگر اینکه شما خودتان به آن‌ها بگویید.
واتساپ همچنین در حال کار روی قابلیتی به نام Communities است که امکان ترکیب گروه‌های مجزا در یک گروه واحد به نام انجمن را فراهم خواهد کرد. اسکرین‌شات‌های مربوط به قابلیت ترک گروه بدون ارسال نوتیفیکیشن نیز منتشر شده‌اند که در پیام خروج آن نوشته شده است: “Only you and group admins will be notified that you left the group”.
خوشبختانه این قابلیت هم برای گوشی‌های موبایل و هم برای نسخه دسکتاپ عرضه خواهد شد. ضمنا اگر شما نمی‌خواهید که کسی شما را به گروه خاصی اضافه کند می‌توانید با بلاک کردن آن‌ها مانع این کار شوید. بنابراین، در بخش تنظیمات Privacy می‌توانید انتخاب کنید که چه کسانی می‌توانند شما را به گروه‌ها اضافه کنند.
منبع: Engadget
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تمام حقوق این سایت متعلق به تکفارس می باشد.
Copyright© 2022 TechFars All Rights Reserved

source

توسط digitalwebmaster